Yritys - Premedia Helsinki

Painopalvelut tarjoaa Painotalo Premedia Helsinki

Tervetuloa Painotalo Premedia Helsingin maailmaan, missä painotuotteet saavat elämän, ja ideat muuttuvat todellisuudeksi. Toteutamme pienet ja suuret painoprojektit kokemuksella ja parhaimmilla painotekniikoilla. Olemme ylpeitä tarjoamastamme laadusta, ammattitaidosta ja luotettavuudesta, jotka ovat olleet perustavanlaatuisia arvojamme jo monien vuosien ajan. 

Premedia Helsinki ei ole pelkkä painotalo. Teemme myös taittotöitä ja kaikenlaista painoaineiston esikäsittelyä. Muokkaamme materiaalisi mainostoimiston ja/tai graafisen ohjeistuksen mukaisesti pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Tarvittaessa hoidamme kaiken painotyöhösi liittyvän aina graafisesta suunnittelusta lähtien. 

Skannaukset, värierottelut, kuvamanipulaatiot ja värivedostus – myös sanomalehtiin. Myös kaikki tämä onnistuu meillä. Kuvien käsittely on painotalomme prepress-ammattilaisten ydinosaamista. Me saamme kuvistasi parhaan irti riippumatta painomenetelmästä.

Palveluihimme kuuluu:

Ammattitaitoinen henkilökunta, parhaita painotekniikoita, sekä moderneja laitteita

Premedia Helsinki Oy on perustettu vuonna 2007. Painotalomme kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Graafisen alan palvelut. 

Sinun ei tarvitse tietää miten painotyösi kannattaa toteuttaa, koska pikapainomme osaava henkilökunta osaa auttaa ja neuvoa niin, että tuotteesi tehdään aina sopivimmalla ja parhaimmalla painomenetelmällä.

Panostamme laitteisiimme, ammattitaitoiseen henkilöstöömme ja materiaaleihimme varmistaaksemme, että jokainen tuote, joka saapuu painotalostamme asiakkaallemme, on korkealaatuinen ja täyttää asiakkaidemme korkeat odotukset. Oli kyse sitten esitteistä, katalogeista, hääkutsuista, mainosmateriaaleista, käyntikorteista tai muista painotuotteista, laatu ja asiakastyytyväisyys on meillä etusijalla. 

Olemme pääkaupunkiseudun ainoa painotalo, joka tarjoaa alan johtavat digitaaliset erikoisefektit painotuotteisiisi. Meiltä saat painotuotteisiisi hopean hohtoa, kullan kimallusta ja loistavan helmenhohtoiset metallisävyt yhdistettyinä kirkkaisiin spottiväreihin ja vaikuttavaan kuvanlaatuun. Käytössämme on kestäviä materiaaleja ja laadukkaita painotekniikoita, ja alan uusin tekniikkaa, jolla luomme laadukkaita erikoisväriefektejä kustannustehokkaasti digipainamalla. Olemme ajan hermolla uusimpien teknologisten edistysaskelien ja ympäristöystävällisten käytäntöjen suhteen. Yhdistämällä neliväripainamisen erikoistehosteisiin ja personointiin samassa ajossa pystymme luomaan näyttäviä painotuotteita asiakasystävällisellä aikataululla – ja kilpailukykyiseen hintaan. 

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimitamme aina sovitussa aikataulussa. Tiedämme, että aikataulut voivat olla kriittisiä, ja siksi olemme sitoutuneet toimittamaan tuotteet sovitusti, ja pääkaupunkiseudulla kykenemme vastaamaan myös asiakkaiden kiireellisiin toimituspyyntöihin nopeasti laadusta tinkimättä.   

Painotalo Premedia Helsinki tarjoaa laajan valikoiman painotuotteita ja palveluja, olipa kyse sitten pienestä painosmäärästä tai massatuotannosta. 

Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja tavoitteita tarkasti, jotta voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme ainutlaatuiset vaatimukset ja tarpeet, sekä pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Pystymme tarjoamaan lähes kaikkia painotöitä ja painopalveluita kilpailukykyiseen hintaan ja erinomaisella laadulla. Laadukkaat ja toimintavarmat tuotantolaitteemme sekä kokeneen henkilökuntamme osaaminen takaavat sen, että tuotteemme ja asiakastyytyväisyytemme ovat huippuluokkaa.

Ota yhteyttä meihin, ja anna meidän auttaa sinua tuomaan ideasi eloon painotuotteidemme avulla. 

OSOITE

Premedia Helsinki Oy
Lämmittäjänkatu 2A
00880 Helsinki

Copyright © 2024 Premedia Helsinki Oy