Painotuotteet2019-10-02T09:47:35+02:00

Painotuotteet

Premedia Helsinki on ketterä ja asiakaslähtöinen painotalo, joka tarjoaa erittäin korkealaatuisia painotuotteita kustannustehokkain hinnoin.
Premedia Helsingin kokenut henkilöstö yhdistettynä laadukkaaseen koneistoon takaa, että jokainen asiakkaamme saa painotuotteilleen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Koska olemme pieni toimija, pystymme tarjoamaan eri kokoisille asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat – laadusta tinkimättä. Tarjoamme asiakkaillemme lähes kaikkia painotöitä ja -palveluita kustannustehokkaasti, laadusta koskaan tinkimättä.
Meidän asiakkaitamme ei palvele automaattinen tilausjärjestelmä, vaan kokeneet ammattilaiset. Sinun ei tarvitse tietää, millainen menetelmä takaisi tuotteellesi parhaan mahdollisen lopputuloksen – osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään sopivimman ratkaisun.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Erilaiset painotuotteet Helsingin seudulla

Tarvitsitpa sitten kirjojen, lehtien, flyereiden, kirjekuorien, esitteiden, POS-materiaalien tai muiden tuotteiden painatusta, ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa neuvoa sinulle sopivimman mahdollisen ratkaisun.

Esimerkiksi erilaiset yritysmarkkinointimateriaalit on helppoa ja kustannustehokasta painattaa meidän kauttamme.

Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa seuraavat painotuotteet:

 • Käyntikortit
 • Esitteet
 • Flyerit ja lehtiset
 • Kutsut & Kortit
 • Lehdet
 • Julisteet ja roll-upit
 • Kirjat
 • Kirjekuoret
 • Vuosikertomukset, raportit ja manuaalit
 • Hinnastot ja katalogit
 • Muut painotuotteet

Korkealaatuiset painotuotteet ovat eduksi yritykselle

Kun esimerkiksi käyntikortit sekä tuote-esitteet ovat tasokkaita ja mieleenpainuvia, jää myös yrityksesi paremmin ihmisten mieleen. Henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa mielellään myös erilaisten painotuotteiden graafisessa suunnittelussa. Myös esimerkiksi kauttamme painetuissa esitteissä on mahdollista käyttää erikoisempia papereita sekä erilaisia jälkikäsittelyitä tai efektejä. Kauttamme saat halutessasi myös kohdelakkauksen tai valkoisen värin – tarvittaessa myös pieniin painosmääriin.

Premedialta saat myös erilaiset hinnastot ja tuotekatalogit sekä isoissa että pienemmissä erissä. Voit teettää meillä halutessasi vaikkapa vain muutaman kappaleen esimerkiksi hinnastoja, mutta toisaalta kauttamme onnistuu myös suurien erin toteuttaminen. Ammattitaitoinen tiimimme on mielellään apunasi myös jälkikäsittelyssä.

Tuotevalikoimamme

Käyntikortit

Esitteet

Flyerit & lehtiset

Kutsut & kortit

Lehdet

Lehtien painatus

Julisteet & Rollupit

Julisteet ja Rollupit

Kirjat

Kirjekuoret

Kirjeiden ja kirjekuorien painatus

Vuosikertomukset, raportit ja manuaalit

Vuosikertomusten painatus yrityksille

Hinnastot & katalogit

Muut painotuotteet

Palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita

Toisin kuin monet suuremmat painotalot, me Premedia Helsingillä palvelemme erittäin mielellämme myös yksityisasiakkaitamme. Saat meiltä esimerkiksi erilaiset kortit, kuten kutsu-, kiitos- tai postikortit, pienemmissä erissä ja tarpeisiisi räätälöityinä. Painamme ne joustavasti joko digi- tai offsetpainettuina.

Toteutamme pitkällä kokemuksella myös erilaiset erikoisefektit sekä jälkikäsittelyt, kuten folioinnit, kohdelakkaukset, stanssaukset ja nuuttaukset. Halutessasi saat myös kutsuihin ja kortteihin yhteensopiviksi painetut kirjekuoret.
Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!