Julisteiden ja roll-uppien painatus - Premedia Helsinki

Julisteet ja roll-upit Premedialta moneen eri tarkoitukseen 

Julisteet ja roll-upit ovat monikäyttöisiä ja tehokkaita viestintä-, markkinointi- ja mainostuotteita, joita voidaan käyttää erilaisiin tarkoituksiin monilla eri aloilla.  Julisteet ja roll-upit voidaan sijoittaa näyttävästi liiketilaan sisätiloissa tai ulkopuolella kiinnittämään asiakkaan huomio. Roll-upit ovat suosittuja messuilla ja tapahtumissa, koska ne ovat helposti kuljetettavia ja nopeasti pystytettäviä. 

Kaupat ja vähittäismyyntipisteet voivat käyttää julisteita tuotteiden mainostamiseen, ja alennustarjousten esittelyyn. Julisteet sopivat myös koulutuslaitoksille ja organisaatioille opetusmateriaaleiksi tai tiedottamiseen. Monet yritykset ostavat julisteita ja roll-upeja markkinointi- ja mainostarkoituksiin, ja mainostoimistot voivat hankkia julisteita ja roll-upeja asiakkailleen osana laajempaa mainoskampanjaa. Julisteet ja roll-upit ovat tarpeellisia myös poliitikoille vaalikampanjan tueksi. Tapahtumajärjestäjät, esimerkiksi messujen ja kongressien järjestäjät hankkivat roll-upeja tapahtumapaikkojen sisustamiseen ja brändien esittelyyn, ja järjestöt voivat käyttää julisteita ja roll-upeja kampanjoidensa ja tiedottamisen tukena. Yksityishenkilöt voivat tilata julisteita ja roll-upeja esimerkiksi juhlien ja tapahtumien koristeluun tai henkilökohtaisiin projekteihin. 

Julisteiden tekeminen on prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja yhteistyötä painopalvelun kanssa. Jokainen vaihe on tärkeä, jotta voidaan varmistaa, että laadukas lopputulos täyttää asiakkaan kaikki tarpeet. 

Julisteiden ja roll-upien koot voivat vaihdella suuresti asiakkaan tarpeiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Tässä on yleisiä koko-esimerkkejä: 

Julisteet: 

  • A0: 841 mm x 1189 mm 
  • A1: 594 mm x 841 mm 
  • A2: 420 mm x 594 mm 
  • A3: 297 mm x 420 mm 
  • A4: 210 mm x 297 mm 

Suuret julisteet: Suurempia kokoja, kuten 70 cm x 100 cm tai 100 cm x 150 cm, voidaan tilata erityistarpeisiin. 

Roll-upit: 

Roll-upit ovat tyypillisesti saatavilla kahdessa suositussa koossa: 85 cm x 200 cm ja 100 cm x 200 cm. Näitä kokoja pidetään standardikokoina, mutta erikoistilauksena voi saada myös muita kokoja.

1. Suunnittelu ja sisältö: Asiakas voi joko suunnitella itse, tai käyttää graafista suunnittelupalveluamme. Määritellään, mitä julisteeseen tai roll-upiin tulee sisällyttää, kuten teksti, kuvat, logot ja värit ja muut tarpeet. Käyttötarkoitus: Onko se mainos, tiedote, kampanja tai jokin muu? 

2. Valitse koko: Käyttötarkoituksen ja sijoituspaikan huomioiminen on tärkeää tässä vaiheessa.

3. Valitaan painatusmateriaali, kuten paperi- tai kangasmateriaali. Me autamme tarvittaessa valitsemaan sopivat ja parhaimmat vaihtoehdot. 

4. Tiedostojen mahdollinen toimittaminen: Asiakas toimittaa tarvittaessa tarvittavat kuvatiedostot painopalvelullemme, jos painatukseen käytetään asiakkaan omia kuvia. Tiedostoja on yleensä toimitettava tiettyjen teknisten vaatimusten mukaisesti, kuten oikeassa formaatissa ja resoluutiossa. 

5. Tarkistus ja hyväksyntä: Painopalvelumme tarkistaa mahdolliset toimitetut tiedostot ja lähettää asiakkaalle esikatselun. Asiakas voi tarkistaa julisteen / roll-upin ulkoasun ja varmistaa, että se vastaa odotuksia.  

6. Tilauksen vahvistus: Kun suunnittelu on kokonaan valmis, tilaus vahvistetaan. 

7. Painatus ja valmistus: Kun asiakas on hyväksynyt ja antanut luvan, juliste / roll-up painetaan ja valmistetaan tilauksen mukaisesti. 

8. Toimitus ja jakelu: Valmis juliste / roll-up toimitetaan asiakkaalle joko suoraan tai noudettavaksi. 

Tarvitsetko tuotteesi nopealla aikataululla?

Ota meihin yhteyttä, niin katsomme tilannetta yhdessä.

OSOITE

Premedia Helsinki Oy
Lämmittäjänkatu 2A
00880 Helsinki

Copyright © 2024 Premedia Helsinki Oy