Tarrat ja etiketit - Premedia Helsinki

Tarrat ja etiketit joka tarpeeseen 

Tarrat ja etiketit ovat olennainen osa yrityksen toimintaa ja brändiä lähes kaikilla toimialoilla. Ne tarjoavat tehokkaan keinon tunnettavuuden edistämiseen ja tiedon levittämiseen. 

Tarjoamamme tarrat ja etiketit sopivat sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Oletpa sitten lanseeraamassa uutta tuotetta markkinoille tai kaipaat personoituja tarroja henkilökohtaiseen käyttöön, voimme räätälöidä painotuotteet vastaamaan tarpeitasi. 

Premedia Helsinki tarjoaa laajan valikoiman tarroja ja etikettejä, jotka ovat räätälöitävissä täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja viimeisintä tekniikkaa varmistaaksemme, että lopputulos vastaa niin yksityisten kuluttajien kuin yritysasiakkaidenkin odotuksia. 

Tarjoamme muun muassa: 

  • Tuotetarrat ja etiketit 
  • Mainostarrat 
  • Ikkunatarrat 
  • Kampanjatarrat 
  • Merkintätarrat 
  • Varoitustarrat 
  • Lattiatarrat 

Valmistamme etiketit ja tarrat tilauksesta, ja meillä on kyky kohdata niin pienet kuin suuret painatusprojektit. Missionamme on tarjota sinulle tuotteet, jotka täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset ja edistävät mainettasi markkinoilla. 

 

Kysy tarjous tarroista ja etiketeistä 

Tarrojen ja etikettien koot suunnitellaan käyttötarkoituksen mukaan. Voimme toimittaa pienet merkintätarrat, ja suurien ikkunatarrojen toimitus onnistuu myös. 

Myös tarrojen ja etikettien materiaali kannattaa valita sen mukaan, mihin käyttötarkoitukseen painotuote on suunniteltu. Materiaaleja löytyy erilaisilla tulostuspinnoilla ja liimoilla, joten löydämme takuulla juuri sinulle sopivan ratkaisun. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan tarrat ja etiketit käyttöösi! 

Tarvitsetko tuotteesi nopealla aikataululla?

Ota meihin yhteyttä, niin katsomme tilannetta yhdessä.

OSOITE

Premedia Helsinki Oy
Lämmittäjänkatu 2A
00880 Helsinki

Copyright © 2024 Premedia Helsinki Oy