Hinnastojen ja tuotekatalogien painatus - Premedia Helsinki

Persoonallisen näköiset hinnastot ja tuotekatalogit meiltä

Kauttamme saat myös kaikki erilaiset hinnastot, luettelot ja tuotekatalogit joko isoissa tai pienissä määrissä aina kustannustehokkaasti. Teetä meillä vaikka vain muutama kappale käteishinnastoa yrityksesi palvelupisteisiin, tai satojen tuhansien tuotekatalogien painos suorajakeluun. Tai mitä tahansa tältä väliltä. 

Autamme papereiden ja jälkikäsittelyjen valinnassa, jotta ne sopivat parhaalla mahdollisella tavalla yrityksesi ilmeeseen ja tuotteen käyttötarkoitukseen. Jälkikäsittelynä hinnastoissa ja tuotekatalogeissa voi tuotteen käyttötarkoituksen ja toivotun vaikutelman mukaan olla esimerkiksi vihkostiftaus, liimanidonta, nuuttaus ja taitto, laminointi, metallikampasidonta (wire-o) tai melkein mitä tahansa. 

Persoonallisuus voi tehdä hinnastoista ja katalogeista houkuttelevampia ja erottuvampia.  

Graafinen suunnittelu: Käytämme yrityksen brändivärejä, logoa ja graafisia elementtejä suunnittelussa. Yhtenäinen ja tunnistettava visuaalinen ilme, joka tuo vakaan ja hyvän vaikutelman. 

Kuvat ja kuvitus: Käytämme korkealaatuisia kuvia, jotka kertovat tarinaa tuotteista tai palveluista. Laadukas ja mielenkiintoinen kuvitus lisää myös visuaalista kiinnostavuutta. Kertomukset ja tarinat tuotteiden takana voivat tehdä hinnastoista ja katalogeista henkilökohtaisempia ja kiinnostavampia asiakkaille. 

Kustomointi: Tarjoamme mahdollisuuden kustomoida painotuotteet asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, sekä voit luottaa myös graafiseen suunnitteluumme ja antaa halutessasi myös vapaat kädet hinnastojen ja katalogien suunnittelulle ja toteutukselle. 

Selkeys ja helppokäyttöisyys: Hinnastot ja katalogit pitää olla helppolukuisia ja selkeitä: Tämä tarkoittaa hyvin järjesteltyjä taulukoita, hakemistoja ja numeroita. 

Persoonalliset lisäykset: Voit lisätä persoonallisuutta mukautetuilla kuvilla, viesteillä tai jopa käsin kirjoitetuilla kiitossanoilla. Kysy lisää kuvanmuokkauspalveluistamme!  

Kun hinnastot ja katalogit suunnitellaan huolellisesti ottaen huomioon yrityksen persoonallisuus ja brändi, ne voivat tehdä vaikutuksen asiakkaisiin ja auttavat erottumaan kilpailijoista. Ne voivat myös olla tehokkaita välineitä brändin rakentamisessa ja myynnin edistämisessä. 

Premedia Helsinki tarjoaa tarvittaessa graafisen suunnittelun ja painatuksen yrityksellesi toiveidesi mukaisesti. Ota yhteyttä!

Tarvitsetko tuotteesi nopealla aikataululla?

Ota meihin yhteyttä, niin katsomme tilannetta yhdessä.

OSOITE

Premedia Helsinki Oy
Lämmittäjänkatu 2A
00880 Helsinki

Copyright © 2024 Premedia Helsinki Oy