Käyntikorttien painatus - Premedia Helsinki

Premedialta saat mieleenpainuvat käyntikortit, joilla luot ammattimaisen ensivaikutelman! 

Käyntikortit ovat hyödyllisiä välineitä liike-elämässä ja ammatillisissa kontakteissa. Käyntikortit auttavat rakentamaan ja ylläpitämään ammatillista verkostoa, sekä houkuttelemaan uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Laadukkaasti suunnitellut käyntikortit voivat olla näyttäviä esimerkkejä taiteilijan tai suunnittelijan työstä ja luovuudesta, ne voivat auttaa kouluttajia ja konsultteja löytämään uusia oppilaita ja asiakkaita, sekä auttaa teknologia- ja IT-alan ammattilaisia jakamaan asiantuntemustaan ja yhteystietojaan muiden alan toimijoiden kanssa. 

Käyntikortti on tärkeä osa yrityksesi yrityskuvaa ja markkinointia. Tyylikäs ja hyvällä maulla toteutettu kortti jää vastaanottajan mieleen. Meiltä saat kaikenlaiset käyntikortit nopeasti ja edullisesti. Yleisimmin käyntikortit painetaan 300g käyntikorttikartongille koossa 90 mm x 50 mm, mutta meiltä saat myös kaikki erikoisemmat ratkaisut, kuten erikoiskartongit, kohopainatukset, folioinnit, stanssaukset, laminoinnit jne. 

  • Yhteystietojen helppo jakaminen: Nopea ja vaivaton tapa jakaa yhteystiedot, säästää aikaa ja estää mahdolliset kirjoitusvirheet. 
  • Ammattimainen vaikutelma: Laadukas ja hyvin suunniteltu käyntikortti antaa ammattimaisen vaikutelman huolellisuudesta ja yksityiskohtiin panostamisesta. 
  • Muistutus tapaamisesta: Käyntikorttien toinen puoli voidaan käyttää muistiinpanoihin tai merkintöihin, jotka auttavat muistamaan, milloin ja missä tapaaminen järjestettiin ja mitä keskusteltiin. 
  • Brändin esittely: Käyntikortti on tehokas brändin esittelyväline. Se voi sisältää yrityksen logoja, värejä ja muita tunnusmerkkejä, mikä auttaa vahvistamaan brändin tunnettavuutta. Meiltä saat käyntikortteihin myös erikoisefektit, kuten esimerkiksi kultaiset tai hopeiset yksityiskohdat ja korostukset. Kysy lisää erikoisefekteistämme! 

Hyvin suunniteltu ja toteutettu käyntikortti on tehokas väline liike-elämässä ja ammatillisissa kontakteissa. Se auttaa helpottamaan yhteystietojen jakamista, vahvistaa brändiä ja antaa ammattimaisen vaikutelman, mikä voi johtaa liiketoiminnan kasvuun ja verkostojen laajentumiseen. 

Meiltä saat yrityksellesi sopivat käyntikortit helposti ja kustannustehokkaasti. Autamme myös korttien graafisessa suunnittelussa. 

Tarvitsetko tuotteesi nopealla aikataululla?

Ota meihin yhteyttä, niin katsomme tilannetta yhdessä.

OSOITE

Premedia Helsinki Oy
Lämmittäjänkatu 2A
00880 Helsinki

Copyright © 2024 Premedia Helsinki Oy