Oletko alan ammattilainen? Tule mukaan ja ole osa tarinaamme!

Hieman meistä

Olemme painotalo Premedia Helsinki, joka tarjoaa laajan valikoiman painopalveluita. Tarjoamme digipainoa, painotuotteita, esitteiden painatusta, kirjojen painatusta ja graafista suunnittelua. Lisäksi tarjoamme skannaus- ja kuvankäsittelypalveluita, painoaineiston muokkauspalveluita sekä aineistonhallintaa ja crossmediaa. 

Digipainomme on erinomainen valinta, kun haluat työskennellä graafisen suunnittelun alalla ja painotuotteiden parissa ja painattaa laadukkaita esitteitä, tuoteluetteloita, katalogeja ja muita painotuotteita tyytyväisille asiakkaillemme. 

Meillä on monien vuosien kokemus digipainon ja painotuotteiden parissa, ja olemme onnistuneet vakiinnuttamaan paikkamme monipuolisena ja laadukkaana painotalona. 

Mitä tarjoamme ja millaista tiimiläistä etsimme?

Tarjoamme työntekijöillemme viihtyisän ja idearikkaan työympäristön, jossa huolehdimme yhdessä asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden täyttämisestä. Olemme aina ajan hermolla uusimpien painotekniikoiden ja trendien suhteen. Täällä voit oppia ja kehittää taitojasi alan huipulla. Me uskomme tiimityöhön ja yhteistyöhön. Jokainen jäsen tiimissämme on arvokas osa kokonaisuutta. 

Etsimme motivoituneita ja intohimoisia työntekijöitä, jotka ovat valmiina palvelemaan asiakkaitamme parhaimmalla mahdollisella tavalla ja haluavat olla osa dynaamista tiimiämme. Tehtävämme vaihtelevat graafisesta suunnittelusta painotuotannon hallintaan ja asiakaspalveluun.  

Meillä on intohimoinen tiimi, joka yhdistää luovuuden, taituruuden ja omistautuneisuuden tuottaakseen korkealaatuisia painotuotteita asiakkaillemme. Tule mukaan ja ole osa tarinaamme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kerro itsestäsi sekä kokemuksestasi lisää meille sähköpostitse ilpo.sormunen@premediahelsinki.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

OSOITE

Premedia Helsinki Oy
Lämmittäjänkatu 2A
00880 Helsinki

Copyright © 2024 Premedia Helsinki Oy