Digipaino2021-08-31T13:45:53+02:00

Digipaino Helsinki

Premedia digipaino Helsinki tarjoaa asiakkailleen korkeatasoiset digitaaliset erikoisefektit.

Me Premedia Helsingillä haluamme palvella jokaista asiakastamme koosta riippumatta perusteellisesti ja parhaan mahdollisen lopputuloksen taaten. Palveluihimme kuuluvat offset- ja pikapainon lisäksi myös digipaino. Meidän kauttamme hoituu koko painoprosessi aina aineiston valmistuksesta sen painamiseen sekä jälkikäsittelyyn ja toimitukseen. Panostamme erityisesti asiakaspalveluun, sillä haluamme, että kaikenkokoiset asiakkaamme saavat meiltä henkilökohtaista palvelua ja korkealaatuisesti toteutetut digipainotuotteet.

Digipainostamme myös erikoisefektit joustavaan hintaan

Normaalien digipainopalveluiden lisäksi olemme Helsingin ja pääkaupunkiseudun ainoa painotalo, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen myös alan johtavat digitaaliset erikoisefektit erilaisiin painotuotteisiin.
Käytössämme on paras mahdollinen tekniikka, jonka avulla luomme korkealaatuiset erikoisefektit digipainatuksen avulla. Erikoisefektit mahdollistaa laitekantaan kuuluva, huippumoderni Xerox® Iridesse™ -tuotantopainokoneemme, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme CMYK-värien lisäksi myös esimerkiksi ylelliset kullan-, hopean ja metallin- tai helmiäisenhohtoiset erikoisefektit.

  • Goldprint-tekniikalla pystymme luomaan näyttävää ylellisyyttä. Digipainomme käyttämä aito kulta tuo esimerkiksi esitteisiin, mainoksiin tai käyntikortteihin poikkeuksellista näyttävyyttä.
  • Silverprint-tekniikalla luomme painotuotteisiin laadukkaat hopeanhohtoiset efektit aitoa hopeaa käyttäen.
  • Metallicprint-tekniikan avulla pystymme luoda käytännössä lähes minkä tahansa metallin sävyn sekoittamalla kultaa tai hopeaa korkeatasoisiin CMYK-painoväreihimme. Tekniikka sopii erinomaisesti esimerkiksi kello- tai automainosten toteuttamiseen.

Markkinoiden puhtain valkoinen – ja lakkavärillä kiiltoa, efektejä tai turvakuviointeja

Alan uusimmalla tekniikalla tuomme asiakkaillemme myös markkinoiden puhtaimman painetun valkoisen.

  • Whiteprint- ja PureWhiteprint-tekniikat mahdollistavat erittäin korkeatasoisen valkoisen pinnan painamisen tummille pinnoille kustannustehokkaasti.
  • Clear Varnish -lakkaväreillä luomme kirkkaat, läpinäkyvät lakkaväripainatukset, joilla voimme lisätä kiiltoa ja lakkaefektejä mainospainotuotteisiisi. Tekniikka mahdollistaa myös turvakuvioinnit, joiden avulla voi tehokkaasti estää esimerkiksi maksullisten tilaisuuksien pääsylippujen kopiointiyritykset.

Digipainotyöt pitkällä ammattitaidolla

Digipainon etuja ovat kohtuulliset hinnat sekä nopeat toimitusajat. Digipainatuksessamme onnistuvat kustannustehokkaasti myös esimerkiksi kohdelakkaus tai valkoisen värin painaminen myös pieniin painosmääriin. Digipainomme on varustettu huippukorkean laadun takaavalla, kuusivärisellä laitekannalla moderneine jälkikäsittelylinjoineen. Me Premedia Helsingillä tarjoamme asiakkaillemme normaalit digipainotyöt pitkällä ammattitaidolla.

Haluatko kuulla lisää digipainopalvelustamme?
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous