Digipaino - Premedia Helsinki

Digipaino Helsingissä Premedialta – Korkealaatuiset erikoisefektit

Digipaino Helsingin alueella onnistuu, kun asialla on painoalan ammattilainen. Premedia Helsinki digipainon etuja ovat kohtuulliset hinnat sekä nopeat toimitusajat. Digipainatuksessamme onnistuvat kustannustehokkaasti myös esimerkiksi kohdelakkaus tai valkoisen värin painaminen myös pieniin painosmääriin. Digipainon lisäksi tarjoamme muun muassa kuvankäsittelyä ja aineistonhallintaa. Kysy lisää palveluistamme! 

Digipaino Premedia Helsinki on varustettu huippukorkean laadun takaavalla, kuusivärisellä laitekannalla, sekä moderneilla jälkikäsittelylinjoilla. Me Premedialla tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan digipainon Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla pitkällä ammattitaidolla. 

Digipaino Helsingissä palvelee isoja ja pieniä asiakkaita. Laadukas digipaino mahdollistaa monipuoliset efektit.
Digipaino Helsingissä palvelee sekä pieniä että isoja asiakkaita.
Digipaino Helsingissä tulee tarpeeseen, kun haluat näkyvyyttä tapahtumallesi tai yrityksellesi.
Meiltä onnistuu digipaino Helsingin alueella, mutta toimitamme säännöllisesti myös muualle Suomeen.

Digipaino Helsingissä tinkimättömällä laadulla

Toteutamme kaiken työmme tinkimättömällä laadulla ja asiakaslähtöisellä palvelulla. Olipa kyse sitten liikemateriaaleista, mainoksista, esitteistä, kirjoista tai muista painotuotteista, olemme luotettava kumppani, joka auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän tavoitteensa painotuotteiden avulla. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea.  

Esimerkkejä painotuotteistamme: kirjat, lehdet, flyerit, esitteet, POS-materiaalit, kirjekuoret ja hääkutsut. Meiltä saat lisävärit ja kohdelakat myös pieniin painomääriin. Suurkuvayksikkö valmistaa sinulle mielellään esimerkiksi seuraavat tuotteet: julisteet, roll-upit, messuseinät, muotoonleikatut tarrat, levylle pohjustetut valokuvatulosteet ja laminoidut tuotteet. 

Digipainoa ja painotuotteita voidaan hyödyntää laajalti eri aloilla ja erilaisissa tilanteissa. Palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita.

Digipaino ja painotuotteet tarjoavat mahdollisuuden luoda ammattimaisesti toteutettuja, personoituja ja vaikuttavia materiaaleja monille eri toimialoille ja monenlaisiin eri tarkoituksiin.

Toteutamme laadukkaita painotuotteita yritysasiakkaille sekä yhdistyksille esimerkiksi liiketoiminnan ja markkinoinnin tarpeisiin. Pikapainomme Helsingissä tuottaa luotettavasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti mainosmateriaalit, kuten esitteet, julisteet, käyntikortit ja flyerit. Muita esimerkkejä painotuotteistamme ovat tuotekatalogit, hinnastot, brändimateriaalit, yrityksen esittelymateriaalit ja mainosbannerit. Painotalomme palvelee myös harrastuskerhoja ja yhdistyksiä; toteutamme kustannustehokkaasti tiedoitusmateriaalit sekä urheilutapahtumien mainosmateriaalit.
Yksityisasiakkaille meillä on tarjota laaja valikoima erilaisia painotuotteita, kuten itse suunnitellut kortit, koristeet, kutsukortit, kiitoskortit sekä erilaisten tapahtumien ja juhlien painotuotteet.

Digipainomme Helsingissä toteuttaa kaikenlaiset painoprojektit sekä näyttävämmät painotuotteet ammattitaidolla. Kysy lisää esimerkiksi Goldprint- tai Silverprint tekniikasta halutessasi kullan tai hopean hohtoista painojälkeä vaikkapa hääkutsuihin tai käyntikortteihin. Pyydä tarjous, ja toteutetaan pienet sekä suuret painoprojektit toiveidesi mukaan!

Digipaino Helsingissä palvelee kaikkia asiakkaita aina yrityksistä yksityisiin toimijoihin. Digipainoon keskittyvien palveluiden lisäksi olemme Helsingin ja pääkaupunkiseudun ainoa painotalo, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen myös alan johtavat digitaaliset erikoisefektit erilaisiin digipainotuotteisiin. 

Digipainollamme on käytössä paras mahdollinen tekniikka, jonka avulla luomme korkealaatuiset erikoisefektit. Erikoisefektit mahdollistaa laitekantaan kuuluva, huippumoderni Xerox® Iridesse™ -tuotantopainokoneemme, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme CMYK-värien lisäksi myös esimerkiksi ylelliset kullan-, hopean- ja metallin- tai helmiäisenhohtoiset erikoisefektit. 

Kulta ja hopea ovat värejä, jotka symboloivat usein arvokkuutta ja ylellisyyttä, ja ne voivat auttaa tuomaan esiin tiettyjä visuaalisia ja emotionaalisia vaikutelmia painotuotteissa. Digipainomme Helsingissä pystyy toteuttamaan kyseiset efektit. Erikoisefektejä voidaan käyttää monenlaisissa tuotteissa, kuten kutsukorteissa, juhlajulkaisuissa, korkealaatuisissa esitteissä ja pakkausmateriaaleissa. Näillä erikoisefekteillä voidaan korostaa painotuotteessa haluttuja yksityiskohtia, otsikoita sekä reunoja. 

Goldprint-tekniikalla pystymme luomaan näyttävää ylellisyyttä. Digipainomme käyttämä aito kulta tuo esimerkiksi esitteisiin, mainoksiin tai käyntikortteihin poikkeuksellista näyttävyyttä. 

Silverprint-tekniikalla luomme painotuotteisiin laadukkaat hopeanhohtoiset efektit aitoa hopeaa käyttäen. 

Metallicprint-tekniikan avulla voimme luoda käytännössä lähes minkä tahansa metallin sävyn digipainoon sekoittamalla kultaa tai hopeaa korkeatasoisiin CMYK-painoväreihimme. Tekniikka sopii erinomaisesti esimerkiksi kello- tai automainosten toteuttamiseen. 

Ole siis yhteydessä meihin, kun etsinnässä on asiantunteva digipaino Helsingissä! Me autamme sinua painotuotteiden kanssa. 

Alan uusimmalla tekniikalla pystymme tarjoamaan digipainon asiakkaillemme myös markkinoiden puhtaimman painetun valkoisen. 

Whiteprint- ja PureWhiteprint-tekniikat mahdollistavat erittäin korkeatasoisen valkoisen pinnan painamisen tummille pinnoille kustannustehokkaasti. 

Clear Varnish -lakkaväreillä luomme digipainossa kirkkaat, läpinäkyvät lakkaväripainatukset, joilla voimme lisätä kiiltoa ja lakkaefektejä mainospainotuotteisiisi. Digipainossa käytettävä tekniikka mahdollistaa myös turvakuvioinnit, joiden avulla voi tehokkaasti estää esimerkiksi maksullisten tilaisuuksien pääsylippujen kopiointiyritykset. 

Haluatko kuulla lisää laadukkaasta digipainosta Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla?

OSOITE

Premedia Helsinki Oy
Lämmittäjänkatu 2A
00880 Helsinki

Copyright © 2024 Premedia Helsinki Oy