Digipaino2023-05-09T13:18:50+02:00

Digipaino Helsinki

Premedia digipaino Helsinki tarjoaa asiakkailleen korkeatasoiset digitaaliset erikoisefektit.

Digipaino Helsingissä kuuluu Premedian palveluihin myös suosittujen offset- ja pikapainojen lisäksi. Premedia Helsinki palvelee jokaista asiakasta koosta riippumatta perusteellisesti ja parhaan mahdollisen lopputuloksen taaten. Meidän kauttamme hoituu koko painoprosessi aina aineiston valmistuksesta sen painamiseen sekä jälkikäsittelyyn ja toimitukseen. Digipainomme Helsingissä panostaa erityisesti asiakaspalveluun, sillä haluamme, että kaikenkokoiset asiakkaamme saavat meiltä henkilökohtaista palvelua ja korkealaatuisesti toteutetut digipainotuotteet. Tarjoamme laadukasta digipainoamme Helsingin lisäksi myös muualla pääkaupunkiseudulla.
Kysy lisää digipainosta Helsingissä

Digipaino ja digitaaliset erikoisefektit

Digipaino Helsingissä palvelee kaikkia asiakkaita aina yrityksistä yksityisiin toimijoihin. Digipainoon keskittyvien palveluiden lisäksi olemme Helsingin ja pääkaupunkiseudun ainoa painotalo, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen myös alan johtavat digitaaliset erikoisefektit erilaisiin digipainotuotteisiin.

Digipainollamme on käytössä paras mahdollinen tekniikka, jonka avulla luomme korkealaatuiset erikoisefektit. Erikoisefektit mahdollistaa laitekantaan kuuluva, huippumoderni Xerox® Iridesse™ -tuotantopainokoneemme, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme CMYK-värien lisäksi myös esimerkiksi ylelliset kullan-, hopean- ja metallin- tai helmiäisenhohtoiset erikoisefektit.

  • Goldprint-tekniikalla pystymme luomaan näyttävää ylellisyyttä. Digipainomme käyttämä aito kulta tuo esimerkiksi esitteisiin, mainoksiin tai käyntikortteihin poikkeuksellista näyttävyyttä.
  • Silverprint-tekniikalla luomme painotuotteisiin laadukkaat hopeanhohtoiset efektit aitoa hopeaa käyttäen.
  • Metallicprint-tekniikan avulla voimme luoda käytännössä lähes minkä tahansa metallin sävyn digipainoon sekoittamalla kultaa tai hopeaa korkeatasoisiin CMYK-painoväreihimme. Tekniikka sopii erinomaisesti esimerkiksi kello- tai automainosten toteuttamiseen.

Ole siis yhteydessä meihin, kun etsinnässä on asiantunteva digipaino Helsingissä! Me autamme sinua painotuotteiden kanssa.

Markkinoiden puhtain valkoinen

Alan uusimmalla tekniikalla pystymme tarjoamaan digipainon asiakkaillemme myös markkinoiden puhtaimman painetun valkoisen.

  • Whiteprint- ja PureWhiteprint-tekniikat mahdollistavat erittäin korkeatasoisen valkoisen pinnan painamisen tummille pinnoille kustannustehokkaasti.
  • Clear Varnish -lakkaväreillä luomme digipainossa kirkkaat, läpinäkyvät lakkaväripainatukset, joilla voimme lisätä kiiltoa ja lakkaefektejä mainospainotuotteisiisi. Tekniikka mahdollistaa myös turvakuvioinnit, joiden avulla voi tehokkaasti estää esimerkiksi maksullisten tilaisuuksien pääsylippujen kopiointiyritykset.

Digipaino Helsingistä pitkällä ammattitaidolla

Digipainon etuja ovat kohtuulliset hinnat sekä nopeat toimitusajat. Digipainatuksessamme onnistuvat kustannustehokkaasti myös esimerkiksi kohdelakkaus tai valkoisen värin painaminen myös pieniin painosmääriin. Digipainomme on varustettu huippukorkean laadun takaavalla, kuusivärisellä laitekannalla moderneine jälkikäsittelylinjoineen. Me Premedialla tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan digipainon Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla pitkällä ammattitaidolla.

Haluatko kuulla lisää laadukkaasta digipainosta Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla?
Pyydä tarjous digipainosta Helsingissä