Vuosikertomusten painotus - Premedia Helsinki

Painata vuosikertomukset, raportit ja manuaalit helposti painotalo Premedialla!  

Vuosikertomukset, raportit ja manuaalit ovat tärkeitä liiketoiminnan työkaluja, joita yritykset ja yhdistykset käyttävät eri tarkoituksiin. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi taloudellisen informaation jakamiseen, uuden tuotteen lanseeraamiseen, yrityksen avajaisiin, tarjouksiin, kampanjoihin, messuille sekä erilaisiin tapahtumiin. 

Meiltä saat yrityksesi vuosikertomuksen ja tilinpäätösdokumentit digi- tai offset-painettuna laadukkaasti ja haluamallasi jälkikäsittelyllä. Painamme myös kaikenlaiset raportit ja käyttöohjeet yrityksesi graafisen ilmeen mukaisesti. Laadukkailla sidonta- ja jälkikäsittelyvaihtoehdoillamme saat raporteillesi ja manuaaleillesi viimeistellyn lopputuloksen. Kysy lisää esimerkiksi vihkonidonnasta kanttiselällä. Materiaalivalikoimamme kattaa erilaisten papereiden lisäksi erikoisemmatkin vaihtoehdot. Esimerkiksi vaativiin käyttökohteisiin käyttöohjeet ja manuaalit voidaan painaa synteettiselle materiaalille tai laminoida kestävyyden lisäämiseksi. 

Laadukkaasti suunnitellut vuosikertomukset voivat vahvistaa yrityksen brändiä ja kuvaa. Ne voivat sisältää visuaalisesti houkuttelevaa grafiikkaa ja kertomuksia yrityksen saavutuksista. 

Tarvitsetko tuotteesi nopealla aikataululla?

Ota meihin yhteyttä, niin katsomme tilannetta yhdessä.

OSOITE

Premedia Helsinki Oy
Lämmittäjänkatu 2A
00880 Helsinki

Copyright © 2024 Premedia Helsinki Oy