Yritys2021-03-03T11:58:24+02:00

PAINOPALVELUT TARJOAA PAINOTALO PREMEDIA HELSINKI

UUTTA! Parhaat erikoisefektit painotuotteisiisi
Olemme pääkaupunkiseudun ainoa painotalo, joka tarjoaa alan johtavat digitaaliset erikoisefektit painotuotteisiisi. Meiltä saat painotuotteisiisi hopean hohtoa, kullan kimallusta ja loistavan helmenhohtoiset metallisävyt yhdistettyinä kirkkaisiin spottiväreihin ja vaikuttavaan kuvanlaatuun. Käytössämme on alan uusin tekniikka, jolla luomme laadukkaita erikoisväriefektejä kustannustehokkaasti digipainamalla. Yhdistämällä neliväripainamisen erikoistehosteisiin ja personointiin samassa ajossa pystymme luomaan näyttäviä painotuotteita asiakasystävällisellä aikataululla – ja kilpailukykyiseen hintaan.
Lue lisää >

painotyot

Painotyöt
Pystymme tarjoamaan lähes kaikkia painotöitä ja painopalveluita kilpailukykyiseen hintaan ja erinomaisella laadulla. Laadukkaat ja toimintavarmat tuotantolaitteemme sekä kokeneen henkilökuntamme osaaminen takaavat sen, että tuotteemme ja asiakastyytyväisyytemme ovat huippuluokkaa. Tässä painotalossa asiakasta palvelee osaava henkilökunta eikä sähköinen tilausjärjestelmä. Tarvitset sitten kirjoja, lehtiä, flyereita, kirjekuoria, esitteitä, POS-materiaaleja tai melkein mitä tahansa niin tämä paino osaa auttaa.

digipainatus

Digipainatus
Digipainomme on varustettu offsetmaisen laadun tarjoavalla nykyaikaisella 6-värisellä laitekannalla moderneine jälkikäsittelylinjoineen. Painotalo Premedia Helsingissä onnistuvat normaalien digipainotöiden, personointien ja postitusten lisäksi valkoinen lisäväri tai kohdelakka myös pieniin painosmääriin kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Sinun ei tarvitse tietää miten painotyösi kannattaa toteuttaa, pikapainomme osaava henkilökunta osaa auttaa ja neuvoa niin, että tuotteesi tehdään aina sopivimmalla painomenetelmällä. Lue lisää»

suurkuvatulostus

Suurkuvatulostus
Suurkuva– ja tarrayksikkömme on varustettu viimeisintä tekniikkaa edustavalla energiatehokkaalla ja ympäristöystävällisellä laitekannalla. Esimerkiksi julisteet, roll-upit, messuseinät, muotoonleikatut tarrat ja levylle pohjustetut valokuvatulosteet sekä laminoidut tuotteet onnistuvat pikapainomme suurkuvayksikössä laadusta tinkimättä. Meiltä löytyvät sopivat materiaalit niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin.

tuotantopalvelut

Tuotantopalvelut
Premedia Helsinki ei ole pelkkä painotalo. Teemme myös taittotöitä ja kaikenlaista painoaineiston esikäsittelyä. Muokkaamme materiaalisi mainostoimiston ja/tai graafisen ohjeistuksen mukaisesti pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Tarvittaessa hoidamme kaiken painotyöhösi liittyvän aina graafisesta suunnittelusta lähtien.

kuvankasittely

Kuvankäsittely
Skannaukset, värierottelut, kuvamanipulaatiot ja värivedostus – myös sanomalehtiin. Kaikki tämä onnistuu meillä. Kuvien käsittely on painotalomme prepress-ammattilaisten ydinosaamista. Me saamme kuvistasi parhaan irti riippumatta painomenetelmästä. Lue lisää»