Erikoisefektit painotuotteisiin2022-04-14T14:12:02+02:00

Kultaa, hopeaa, upeita metallinsävyjä – ja entistä parempi CMYK
Uusi Xerox® Iridesse™ -tuotantopainokoneemme mahdollistaa CMYK-värien lisäksi kullan- hopean- ja metallinhohtoiset erikoisväritoteutukset.

Olipa toiveenasi aito kullan- tai hopeanhohto luksuskellomerkin mainokseen, tai vaikkapa metallinhohtoiset kutsukortit asiakastilaisuuteen – komeiden erikoisefektiemme ja metallisävyjemme avulla painotuotteesi erottuvat massasta.

Goldprint-tekniikalla luomme painotuotteisiisi aimo annoksen luksusta. Digipainomme käyttämä aito kulta tuo esitteisiisi, mainoksiisi tai käyntikortteihisi poikkeuksellista näyttävyyttä, joka jää taatusti mieleen.

Silverprint-tekniikalla luomme painotuotteisiisi laadukkaat hopeanhohtoiset efektit aidolla hopealla. Tyylikäs Silverprint-tehoste esitteessä saa sen taatusti erottumaan edukseen!

Metallicprint-tekniikalla pystymme luomaan käytännössä minkä tahansa metallin sävyn sekoittamalla kultaa tai hopeaa laadukkaisiin CMYK-painoväreihimme. Metallicprint-tekniikalla voimme toteuttaa esimerkiksi uskomattoman realistiset metallinsävyt autoesitteeseen.

Markkinoiden puhtain valkoinen – ja lakkavärillä kiiltoa, efektejä tai turvakuviointeja
Alan uusimmalla tekniikalla tuomme asiakkaillemme myös markkinoiden puhtaimman painetun valkoisen. Whiteprint- ja PureWhiteprint-tekniikat mahdollistavat erittäin korkeatasoisen valkoisen pinnan painamisen tummille pinnoille kustannustehokkaasti.

Clear Varnish -lakkaväreillä luomme kirkkaat, läpinäkyvät lakkaväripainatukset, joilla voimme lisätä kiiltoa ja lakkaefektejä mainospainotuotteisiisi – tai turvakuviointeja, joilla voi tehokkaasti estää esimerkiksi maksullisten tilaisuuksien pääsylippujen kopiointiyritykset kotikeinoin.